DVADESET PET GODINA HRVATSKE NEOVISNOSTI – KAKO DALJE?

U povodu dvadeset pet godina hrvatske neovisnosti, Centar za demokraciju i pravo Miko Tripalo organizirao je simpozij koji se održao 6. i 7. listopada 2016. godine u Auli Sveučilišta u Zagrebu pod nazivom:

DVADESET PET GODINA HRVATSKE NEOVISNOSTI – KAKO DALJE? .

Centar Miko Tripalo je na simpoziju okupio stručnjake iz različitih područja koji su raspravili otvorena pitanja hrvatskog društva i razmotrili stanje u RH u svojim resorima te su naznačili smjernice za budući razvoj: Kako dalje? Cilj skupa je bio potaknuti znanstveno utemeljenu javnu raspravu o strateškim i razvojnim pitanjima koja često nedostaje u javnom prostoru. Rasprava se vodila u pet panela: Politički i pravni sustav, Ekonomski sustav, Obrazovanje, Društvo i Kultura.

Ova inicijativa je dio nastojanja Centra Miko Tripalo da svake tri do četiri godine analizira različite aspekte postojećeg stanja u društvu i da izađe s ekspertnim prijedlozima daljnjeg razvitka države kroz seriju skupova i publikacija Kako dalje?. 

Zahvaljujemo se svima koji su se odazvali pozivu Centra Miko Tripalo i svojim sudjelovanjem pridonijeli javnom dijalogu o daljnjem razvitku hrvatskog društva.

Popis sudionika i izlaganja

PROGRAM