Panel rasprava MLADI, MEDIJI I DEMOKRACIJA

Centar za demokraciju i pravo Miko Tripalo održao je u četvrtak, 1. lipnja 2023. godini, u Hotelu Academia u Zagrebu predstavljenje rezultata istraživanja i panel raspravu Mladi, mediji i demokracija.

Panel rasprava je dio projekta Mladi, mediji i demokracija koji provodi Centar za demokraciju i pravo Miko Tripalo uz potporu Veleposlanstva Kraljevine Nizozemske.

Predstavljanje rezultata projekta i panel rasprava održava se u sklopu konferencije “Od učionice do zajednice” u organizaciji Hrvatskog debatnog društva uz potporu Fonda za aktivno građanstvo.

Nakon uvodnih riječi gospodina Ivara Scheersa, Veleposlanstvo Kraljevine Nizozemske i
Tvrtka Jakovine, predsjednika Upravnog odbora Centra Miko Tripalo, Kosta Bovan, voditelj projekta, prezentirao je rezultate istraživanja.

Na panel raspravi koja je slijedila, sudjelovali su Dora Kršul, novinarka Telegram-a, Seline Stankir, Mreža mladih Hrvatske, Berto Šalaj, Fakultet političkih znanosti, Klara Rogulj, studentica Fakulteta političkih znanosti, Anna Witte sa Sveučilišta Willem de Kooning Academy i Kosta Bovan, Fakultet političkih znanosti i Centar Miko Tripalo.

Panel raspravu moderirala je novinarka Ivana Dragičević.