Prijenos uživo od 10:30h: Međunarodna panel rasprava 75 GODINA OD OSLOBOĐENJA EUROPE: IZGRADNJA ZAJEDNIČKE EUROPSKE BUDUĆNOSTI

Centar za demokraciju i pravo Miko Tripalo poziva Vas na panel raspravu 75 GODINA OD OSLOBOĐENJA EUROPE: IZGRADNJA ZAJEDNIČKE EUROPSKE BUDUĆNOSTI koja će se održati u utorak, 20. listopada 2020. godine s početkom u 10:30 sati u Konferencijskoj dvorani knjižnice Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Skup se održava uz potporu Veleposlanstva Kraljevine Nizozemske u Zagrebu.

Cilj ovog događanja je dati komparativni pogled na poslijeratna iskustva iz hrvatske i nizozemske perspektive te pružiti uvid u stavove mladih o izazovima i budućnosti Europske unije iz perspektive najmlađe države članice. 

Želimo napomenuti da će se skup održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera i stoga Vas ljubazno molimo da nam potvrdite svoj dolazak do ponedjeljka, 19. listopada u 12:00 sati na mail [email protected]. Kako bi ubrzali ulazak u dvoranu molimo Vas da nam uz potvrdu pošaljete i Vaš broj mobitela (potreban nam je zbog upute epidemiologa o čuvanju kontakt informacija 2 tjedna nakon skupa).